Introductie

Veelzijdige project management officer gezocht voor de ondersteuning van gevarieerde ICT projecten in een internationale omgeving

Functie

Je ondersteunt de programma manager en het team. Je coordineert, plant en controleert alle aspecten van een een zeer omvangrijk, meerjarig internationaal ICT project. Je bent de spin in het web en onderhoudt contacten met de stakeholders. Je organiseert vergaderingen, maakt aktielijsten en bewaakt deze. Je bent de projectmanager van enkele kleinere projecten. 


Functie eisen

Afgeronde HBO / WO opleiding

Minimaal 5 jaar werkervaring 

Uitstekende beheersing van nederlandse en engelse taal zowel in woord als geschrift 

Ervaring met project management taken in ICT projecten 

Sterke persoonlijkheid

Fulltime beschikbaar 


Aanbod

Vaste baan in een zeer dynamische internationale omgeving. Salaris max 55000 euro. 

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.