Introductie

Help jij Aurora Innovation haar marktaandeel in Nederland te vergroten als accountmanager?

Weet jij hoe het is om tergend lang te wachten aan de telefoon voordat je iemand te spreken krijgt? Mooi! Dan weet jij precies wat de klanten van onze (potentiële) klanten ervaren. Bij Aurora Innovation doen we alles eraan om de frustraties aan beide kanten van de telefoonlijn op te lossen. Dat doen we met slimme software, zoals Aurora teleQ. Dat is een slimme cloudoplossing die de inkomende stroom telefoontjes beheersbaar maakt en zorgt dat niemand meer hoeft te wachten aan de telefoon.

Organisatie

Over Aurora TeleQ

Aurora is opgericht in 1996 in Zweden. Inmiddels hebben we meer dan 3.000 klanten in Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen, België, Zwitserland, Duitsland, Portugal en Spanje. In Nederland is Aurora TeleQ actief sinds 2013 en inmiddels maken een groot aantal ziekenhuizen, gezondheidscentra, huisartsen- en tandartspraktijken, apotheken en andere organisaties in de gezondheidszorg en daarbuiten gebruik van ons prachtige product.

Bij Aurora Innovation werk je in een hecht team dat zich vol bevlogenheid en betrokkenheid inzet om onze klanten blij te maken. Er wordt daarom veel waarde gehecht aan een goede fit in de organisatie. Je komt te werken in een leuke, open werkomgeving waarbij de vrijdagmiddagborrel (frisdrank) om de werkweek goed af te sluiten niet ontbreekt. Wij geloven in de innerlijke drive van onze medewerkers en maken zelf altijd het beste van de kansen die op ons pad komen. Dat gunnen we jou ook. Daarom krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen bij Aurora Innovation. We bieden daarom een uitdagende positie waarbij je echt een bijdrage kunt leveren aan het ontwikkelen en uitbouwen van Aurora teleQ in Nederland.Functie


Over de functie

Als accountmanager bij Aurora Innovation ben je onderdeel van een snelgroeiend Internationaal bedrijf. Belangrijk is dat je de taal van onze klanten spreekt. Je kent de gezondheidszorg, hebt een positieve houding en bent resultaatgericht. Je vindt het leuk om de telefoon te pakken en met enthousiasme ons mooie product onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen. Je krijgt veel vrijheid om dit te doen op een manier die volgens jou het beste werkt en waarbij jij je prettig voelt. Je bent creatief, hebt lef en brengt een aanpak en uitstraling die past bij de gezondheidszorg.

Je bent verantwoordelijk voor het vinden, ontwikkelen en uitbouwen van nieuwe relaties die gebruik willen maken van ons product. Ook help je bij het implementatieproces. Het gaat vooral om prospects die te maken hebben met belpieken en daardoor lange wachtrijen. Vaak zijn het zorginstellingen, maar ook verzekeraars en andere organisaties die baat hebben bij onze oplossingen.

Takenpakket

• Eigenaar van het volledige verkooptraject, van lead tot order en implementatie.

• Identificeren en uitbouwen van nieuwe klanten.

• Presentaties geven van alle mogelijkheden van Aurora teleQ.

• Langdurige relaties onderhouden met klanten.

• Onderhandelen en afsluiten van opdrachten.

Functie eisen

Professionele eisen

• Mbo-/hbo-niveau

• Affiniteit met telefonie (werkervaring in de gezondheidssector is een pre)

• Professionele (verkoop) ervaring in de medische sector, 2-3 jaar

• Affiniteit met automatiseringsoplossingen

• Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en schrift

• Goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift

Persoonlijke kanten

• Zelfstandig

• Verantwoordelijk

• Goede luisteraar

• Open en positieve houding

• Comfortabel met het presenteren voor managers en groepen mensenAanbod

Deze vacature is voor 40 uur in de week. Je krijgt een uitstekend vast salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bedrijfsauto, laptop en telefoon. Je rapporteert aan de directeur Nederland. De standplaats is Rijswijk (ZH). Ons kantoor is goed bereikbaar en heeft volop parkeerplaatsen voor de deur.

Inlichtingen


Voor meer informatie over Aurora Innovation kun je contact opnemen met Gloria da Silva van LECTIO Recruitment. Zij is contactpersoon voor de werving en selectie van deze vacature en kan je veel vertellen over de functie en organisatie. Zij is bereikbaar op 0615074217 of per mail: g.dasilva@lectio.nl. Bellen kan ook buiten kantoortijden.

Neem ook alvast een kijkje op de website www.aurorainnovation.nl om meer te weten te komen over onze innovatieve oplossing.

LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.