Introductie

Ben je werkzaam in de ICT in bijvoorbeeld een support functie of vind je ICT gewoon heel interessant en vind je het leuk om administratieve en klantondersteunende werkzaamheden te verrichten? Dan komen we graag met je in contact. 

Organisatie

Crystal ICT is opgericht in 2008 en gevestigd in Rijswijk en werken met een team van ruim 40 medewerkers aan de ICT omgevingen van onder andere grote zorginstellingen en NGO's in de Randstad. Company profile: Bij Crystal ICT maken we van ICT-beheer geen complexe zaak. Het allerbelangrijkste voor Crystal ICT zijn mensen. Of liever nog: het helpen van mensen. Want het zijn uiteindelijk toch mensen die met ICT moeten omgaan. Het écht helpen van mensen zit diep in ons DNA besloten. Dat is op zich niets bijzonders, dat zullen nog veel meer ICT-dienstverleners zeggen. Behalve dat zij vaker over klanten praten dan over mensen. En dat maakt ons anders. De dienstverlening van Crystal ICT is gericht op het optimaliseren en professionaliseren van ICT-omgevingen bij en/of samen met haar klanten. Crystal ICT gelooft als het gaat om het beheren van ICT-omgevingen in efficiënte en beproefde processen en werkwijzen. Zodanig dat zij in staat is om zonder complexe procedures en organisatiestructuren, de ICT-omgevingen van haar klanten te beheren en daardoor de beschikbaarheid van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen garandeert. Wat voor Crystal ICT nog belangrijker is, is dat de beheeroplossingen bijdragen aan de kernactiviteiten van de klantorganisatie en de bedrijfsvoering bevorderen.

Functie

Wat ga je doen?


Je takenpakket is zeer afwisselend. Je zoekt dingen uit, je bent in gesprek met klanten en leveranciers. Soms maak je offertes, je voert verkoop en inkooporders in, je houdt systemen bij en maakt overzichten. Ook denk je mee en help je mee aan het verbeteren van de zichtbaarheid op Social Media, de website, intranet en bedenk je leuke acties.

Kortom geen dag is hetzelfde. Functie eisen

We zijn op zoek naar iemand met affiniteit met de ICT. Je bent bekend met de terminologie en je vindt ICT interessant. Misschien heb je een ICT opleiding gedaan, of je hebt gewerkt in een ICT gerelateerde functie. Of je hebt vanuit hobby en interesse veel kennis opgedaan. 

Daarnaast is het belangrijk dat je de nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent handig met MS office en bekend met systemen waar de klantgegevens in bijgehouden worden. Je bent secuur, klantvriendelijk en een vrolijke collega. 

We vinden het prettig als je fulltime beschikbaar bent maar 32 uur is bespreekbaar. 

Een rijbewijs is handig. 

Aanbod

Wij bieden je een leuke en afwisselende baan in een leuk team. Je wordt goed ingewerkt en begeleid en je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. 

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl Zij kent Crystal ICT vanaf de oprichting in 2007 en kan je veel vertellen over de organisatie, de vacature en de werksfeer. 

LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.