Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
PDF, DOC, DOCX 8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie

Terug naar vacature details

 


Introductie

Ben je een Chief Information Security Officer (CISO) die de uitdaging wil aangaan om informatiebeveiliging binnen het ziekenhuis verder in te richten? Deze nieuwe functie vorm te geven binnen een maatschappelijk gerichte organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Het Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf, met 3 hoofdlocaties en 4 buiten-poli’s, waar meer dan 4200 mensen werken. Alles wat we doen, start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in patiëntenzorg.

Topzorg leveren, dat betekent samenwerken. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen.

De zorg verandert en het is belangrijk dat we mee kunnen bewegen met de veranderende wensen, eisen en nieuwe technieken. Daarom investeren we in onze kennis en expertise en blijven we leren. In ons ziekenhuis is alle ruimte voor onderzoek, persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Dat geeft patiënten het vertrouwen in goede handen te zijn en jou de kans om te groeien. In een prettige werkomgeving met professionele en gepassioneerde collega’s. We geven elkaar het vertrouwen en de ruimte om nieuwe ideeën vorm te geven. Dat vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel en een actieve rol van ons allemaal. Ook van jou.

Functie

De afdeling

In de huidige informatiemaatschappij wordt het steeds belangrijker om zorgvuldig met informatie om te gaan. Organisaties moeten steeds meer informatie beschermen tegen een steeds complexer (cybersecurity) dreigingsbeeld. Patiënten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun informatie goed beveiligd is en dat het delen van informatie met behandelaars goed en veilig verloopt. Essentieel is dat onze informatiebeveiliging continu verbetert. Alleen zo kunnen we samen blijven zorgen voor kwalitatief hoogwaardige en innovatieve zorg.

In deze functie maak je functioneel onderdeel uit van de afdeling Informatie- en Zorgtechnologie. Je rapporteert daarnaast rechtstreeks aan de portefeuillehouder IZT van de Raad van Bestuur.

De functie

In de functie van Chief Information Security Officer (CISO) ben jij het boegbeeld voor informatiebeveiliging bij het Spaarne Gasthuis. In deze functie ga jij je bezighouden met de inrichting van de informatiebeveiligingsorganisatie en het coördineren van de implementatie van informatiebeveiliging. Je gaat een informatiebeveiligingsstrategie formuleren en vertaalt de doelstelling van de organisatie naar visie en beleid. Je bereidt het ziekenhuis voor op toekomstige informatiebeveiligingsrisico’s en ICT-beveiligingsrisico’s en vergroot het informatiebeveiligingsbewustzijn binnen de organisatie. Tot slot bereid je het ziekenhuis voor op NEN 7510:2017 certificering.

Je stuurt functioneel de Information Security Officer (ISO) aan en werkt nauw samen met de Functionaris Gegevensbescherming (FG), de Manager Informatie en Zorg Technologie, de Risk Manager, CMIO, CNIO en Internal Audit.

Functie eisen

  • Je hebt een academische, bij voorkeur economische, exacte of technische opleiding met een brede kennis van informatiebeveiligingsontwikkelingen.
  • Je beschikt over werkervaring in een informatiebeveiligingsfunctie én in een managementfunctie, bij voorkeur als CISO.
  • Kennis van en ervaring met relevante informatiebeveiligingsnormen (o.a. NEN 7510, ISO 27001) en certificeringstrajecten is een vereiste.
  • Je bezit sterke analytische vaardigheden en het vermogen om complexe processen en risico’s te doorgronden en verbanden tussen het strategisch organisatiebeleid en het eigen deskundigheidsgebied te leggen.
  • Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder privacywetgeving.
  • Je bent zichtbaar in de organisatie en weet partijen met elkaar te verbinden,
  • Je bent in staat om op verschillende niveaus het gesprek aan te gaan en resultaten te bereiken;
  • Je vindt het leuk om een goed netwerk op te bouwen en op basis van samenwerking het ziekenhuis verder te brengen.

Aanbod

Het Spaarne Gasthuis is met zowel de auto (half uur vanuit Amsterdam) als met het OV (bus stopt voor de ingang) prima bereikbaar. Je kunt tegen een geringe vergoeding voor de deur parkeren.

Deze functie is ingedeeld in functiegroep 70 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 6.345,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) plus 13e maand afhankelijk van je werkervaring. Het is mogelijk om 4 x 9 uur te werken.afhankelijk van de leeftijd en werkervaring.

Het dienstverband is voor bepaalde tijd, namelijk voor de duur van een jaar. Na deze periode is de intentie het dienstverband voor onbepaalde tijd voort te zetten.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.


Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met Gloria da Silva, dit kan ook buiten kantoortijden. 
Telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl


Naast deze vacature zijn er regelmatig andere ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. Spreekt het werken als ICT professional in een ziekenhuis je aan dan komen we graag met je in contact! 

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.