Introductie

Is optimale dienstverlening van het team jouw roeping en staat klanttevredenheid hierbij hoog in het vaandel? Zijn goede communicatie en het stroomlijnen van ondersteunende processen jouw stokpaardjes? Dan is dit wellicht een nieuwe uitdaging voor jou!

Organisatie

Het Spaarne Gasthuis

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf, met 3 hoofdlocaties en 4 buiten-poli’s, waar meer dan 4200 mensen werken. Alles wat we doen, start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in patiëntenzorg.

Topzorg leveren, dat betekent samenwerken. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen.

De zorg verandert en het is belangrijk dat we mee kunnen bewegen met de veranderende wensen, eisen en nieuwe technieken. Daarom investeren we in onze kennis en expertise en blijven we leren. In ons ziekenhuis is alle ruimte voor onderzoek, persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Dat geeft patiënten het vertrouwen in goede handen te zijn en jou de kans om te groeien. In een prettige werkomgeving met professionele en gepassioneerde collega’s. We geven elkaar het vertrouwen en de ruimte om nieuwe ideeën vorm te geven. Dat vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel en een actieve rol van ons allemaal. Ook van jou.

Functie

De afdeling

Het team IZT Support is onderdeel van de afdeling Informatie- en Zorg Technologie (IZT) welke verantwoordelijk is voor de Informatie Technologie binnen het ziekenhuis, waaronder ons kernsysteem EPIC. De afdeling IZT bestaat uit ruim 130 fte waaronder functioneel applicatiebeheerders, technisch beheerders, technisch specialisten, informatiemanagement en projectleiders. Het IZT team bestaat uit enthousiaste inhoudsdeskundigen die met een innovatieve blik de zorg een stap verder helpen. Er heerst een open cultuur met een ontspannen sfeer, waar we elkaar graag uitdagen om de organisatie en onszelf continue weer te verbeteren.

Bij het team IZT Support werken ongeveer 15 medewerkers. Het team bestaat sinds een half jaar uit de servicedesk, het EPIC servicecenter, on site support medewerkers en werkplekbeheerders en is nog in ontwikkeling. Het team is verantwoordelijk voor het verlenen van service aan interne klanten en gebruikers van de ‘Mijn spaarne gasthuis’ website door onder meer het afhandelen van incidenten. Hierbij fungeert het support team als ‘single point of contact’ en als skilled servicedesk. Indien noodzakelijk routeert het team de incidenten naar de juiste oplosgroepen binnen IZT maar bewaakt de voortgang. Het team is verder verantwoordelijk voor de uitvoering van interne verhuizingen en assisteert bij projecten.

De functie

Als hoofd support is het je belangrijkste verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor een uitstekende ICT dienstverlening en optimale communicatie. Onze nieuwe collega plaatst de interne klanttevredenheid en communicatie voorop en weet het team te motiveren en te inspireren, onder meer vanuit het gedachtegoed van Planetree. Verder richt je je op de verdere professionalisering van de ITIL processen zoals incident- change- en problem management, beheer je de Producten en Diensten Catalogus en ben je verantwoordelijk voor het servicemanagement. Je maakt goede werkafspraken met de andere teams en stimuleert je medewerkers om de verbinding met andere teams ook te maken.

In deze functie speel je een cruciale rol in het vormgeven van de interne dienstverlening en in het mede realiseren van het IZT beleid. Je bent in staat om, samen met je team, het beleid verder uit te werken, te operationaliseren en te verbinden met de dagelijkse praktijk. Als hoofd support draai je mee in consignatie diensten. Je rapporteert aan de manager IZT en hebt zitting in het Management Team van IZT samen met de hoofden van de andere IZT teams.


Functie eisen

Het hoofd support die wij zoeken is communicatief, mensgericht, ondernemend en vakinhoudelijk sterk. Je hebt ruime ervaring met het leidinggeven aan een supportteam en het aansturen van ICT medewerkers in een matrix structuur. Je hebt ruime ervaring met het opzetten en professionaliseren van ITIL processen en bent daarin ook gecertificeerd. Je weet anderen te inspireren en te overtuigen en kan snel tot oplossingen komen. Je bent organisatie sensitief, je neemt initiatieven en zoekt de samenwerking op. Een tevreden klant beleving staat voor jou hoog in het vaandel en draag je uit op de afdeling. Je hebt een afgeronde HBO richting informatica of een gelijkwaardige HBO opleiding succesvol afgerond.

Aanbod

Het Spaarne Gasthuis is met zowel de auto (half uur vanuit Amsterdam) als met het OV (bus stopt voor de ingang) prima bereikbaar. Je kunt tegen een geringe vergoeding voor de deur parkeren.

De functie Hoofd Support is ingedeeld in functiegroep 65 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 5.257,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring. Het is mogelijk om 4 x 9 uur te werken.

Het dienstverband is voor bepaalde tijd, namelijk voor de duur van een jaar. Na deze periode is de intentie het dienstverband voor onbepaalde tijd voort te zetten.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), het navragen van referenties en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl dit kan ook buiten kantoortijden. 

Naast deze vacature zijn er regelmatig andere ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. Spreekt het werken als ICT professional in een ziekenhuis je aan dan komen we graag met je in contact! 

LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.