Introductie

Ben jij die nauwkeurige, zelfstandige en mensgerichte persoonlijkheid die in staat is om iets neer te zetten? Heb jij die ‘getting things done’ mentaliteit? Kun jij niet wachten om iedere dag het verschil te maken voor onze opdrachtgevers en collega’s en met ICT écht betekenis te geven? Ben jij door jouw flexibiliteit en interesses inzetbaar op de gebieden Commercie, Service Delivery en Marketing én daarnaast bereid om bij te dragen aan de verdere bredere organisatieontwikkeling? Dan ben jij de “spin in het web” waar wij met smart op zitten te wachten. 

Organisatie

Wie zijn wij?

Bij Crystal ICT zien wij elke dag opnieuw wat ICT kan betekenen. Wij geloven dat betekenisvolle ICT, medewerkers en cliënten kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Dat is waar onze deskundige ICT-professionals al ruim 12,5 jaar voor staan, bijdragen aan het werkplezier van medewerkers in de zorg en aan het leefplezier van cliënten. Voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij goede doelen en commerciële organisaties verzorgen wij de ICT-outsourcing en nemen wij daarnaast de regie over alles wat met ICT te maken heeft, zodat zij zich kunnen focussen op goede zorg en hun dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen, geven wij betekenis aan ICT in organisaties.

Functie

Wat ga je doen?


Als Medewerker Commerciële binnendienst, Service Delivery & Marketing binnen onze afdeling Service & Advies staat klantgerichtheid en kwaliteit van dienstverlening bij jou centraal. Vanuit deze mindset voel je je verantwoordelijk voor het klantcontact van A tot en met Z. Je beheert onze kleinere klanten en bent in staat om deze relaties verder uit te bouwen. Hierbij adviseer je op het gebied van hard-, software en onze ICT-diensten, borg je het traject van offerte en opdrachtverkrijging én verzorg je de inkoop en levering ervan. Niet alleen onze klanten, maar ook jouw collega’s op de klantlocaties van onze opdrachtgevers, beschouw jij als je klanten. In het bedrijfsmanagement softwaresysteem AFAS houd jij alle klant-, leverancier- en orderinformatie up-to-date en denk jij mee over betere benutting hiervan. 

Daarnaast ondersteun je op het gebied van Service Delivery en Marketing. Bij Service Delivery betreft het o.a. de opvolging en verlenging van (hardware repair-) contracten en bij Marketing de vergroting van onze aanwezigheid op social media, het ontwikkelen van content voor ons social intranet, evenals de ontwikkeling en uitvoering van marketing- en salesacties. 

Functie eisen

 • Minimaal twee jaar ervaring als commercieel medewerker binnendienst. 
 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring.
 • Werkervaring bij een commerciële dienstverlener en kennis van AFAS Software zijn een pré.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift.
 • In het bezit van een B-rijbewijs.

Waarom wij jou willen? 

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig, proactief en servicegericht.
 • Je hebt passie voor kwaliteit en bent resultaatgericht.
 • Je weet intern en extern de juiste mensen in te schakelen.
 • Je voert je werkzaamheden op efficiënte en effectieve wijze uit.
 • Je werkt gestructureerd, accuraat en behoudt het overzicht.
 • Je bent een kei in projectmatig werken.
 • Je denkt in mogelijkheden. 
 • Je bent stressbestendig en weet als geen ander wat time management is.

Aanbod

Wat jij van ons krijgt?

Een goed salaris en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans. Onze actieve personeelsvereniging trakteert jou en je gezin onder andere op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest. 

Met persoonlijke ontwikkelmogelijkheden laten wij je groeien en bloeien, maar ook slaan wij een arm om je heen als het even niet zo lekker gaat. We zien het als onze verantwoordelijkheid, jou te begeleiden, motiveren en enthousiasmeren om jezelf te ontwikkelen op zowel jouw vakgebied als in andere vaardigheden die jouw interesse hebben. Ontwikkelen doe je immers samen!

Bij Crystal ICT werk je dus niet alleen aan innovatieve oplossingen voor opdrachtgevers, maar werk je ook aan je eigen carrière. Daarnaast doe je uiteraard relevante werkervaring op door te werken binnen een uitdagende en betekenisvolle ICT-werkgever. Kortom, bij Crystal ICT bevind je je tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie, waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

Waarom jij ons kiest?

 • Je wilt graag werken voor opdrachtgevers in de zorg en maatschappelijke organisaties.
 • Je wilt graag werken in een veilige omgeving waar je ertoe doet en er mag zijn. 
 • Je werkt graag samen met collega’s waar je van kan leren en mee kan sparren.
 • Je stelt prijs op een persoonlijk ontwikkelingsplan.
 • Je wilt werken voor een organisatie waar we écht aandacht hebben voor elkaar, een werkgever die voelt als familie en waar je jezelf kan zijn.
 • Je wilt deel uitmaken van een team met vaste collega’s, wij zijn geen detacheerder!
 • Je wilt geen lange reistijden, wij zoeken onze medewerkers en klanten dicht bij elkaar.
 • Omdat maatwerk mogelijk is bij ons, hebben we oog voor bijzondere wensen om werk en privé goed te kunnen combineren; vertel het ons en wij onderzoeken vooraf de mogelijkheden.

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl Zij kent Crystal ICT vanaf de oprichting in 2007 en kan je veel vertellen over de organisatie, de vacature en de werksfeer. 

LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.