Introductie

Kun jij zelfstandig 2e lijns incidentmeldingen opvolgen en ICT omgeving goed beheren?  Heb je een informatica opleiding afgerond (MBO niveau 4 of HBO)  aangevuld met beheerervaring?

Organisatie

Crystal ICT is een ICT beheerorganisatie die voor diverse relaties in de zorg, Goede doelen organisaties en Commerciële organisaties in het bedrijfsleven het ICT beheer verzorgt. Projecten maken hier onderdeel van uit, echter het zwaartepunt ligt op het beheren van de ICT omgevingen van deze relaties. Crystal ICT is een proactieve organisatie, altijd in beweging en bezig met het initiëren van verbeteringen waarbij gelijktijdig de beschikbaarheid van de ICT omgeving en een klantgerichte dienstverlening gegarandeerd worden. Als hecht team ontzorgen wij onze relaties op het gebied van ICT en werken nauw met hen samen aan innovatie. 


Functie

Crystal ICT zoekt voor meerdere locaties een ervaren en enthousiaste Medior Systeem- en Netwerkbeheerder/ Servicedeskmedewerker.

Je bent Medior Systeem- en Netwerkbeheerder/ Servicedeskmedewerker verantwoordelijk voor het 2e lijns beheer van de infrastructurele ICT omgeving, waarbij een goede beschikbaarheid en ontwikkeling van de gewenste functionaliteit centraal staan. Hoewel de 1e lijns vragen opgevolgd worden door de op locatie aanwezige collega’s van de Servicedesk, zal je eveneens contacten met eindgebruikers hebben aangaande 2e lijns vragen, waarbij naast een proactieve klant- en oplossingsgerichte houding, sociale vaardigheden en communicatie van groot belang is.

Wat ga je doen

 • Zelfstandig opvolgen van 2e lijns incidentmeldingen en zo nodig aansturen van leveranciers bij de probleemoplossing;
 • Het bewaken van de systeemperformance via de centraal ingeregelde monitoring;
 • Analyseren van vragen en storingen vanuit de registraties in Topdesk, evenals het oplossen hiervan;
 • Het uitvoeren van onsite systeembeheerwerkzaamheden (zodra de ervaring dit toelaat), in samenwerking met leveranciers of je collega’s bij Crystal ICT;
 • Installeren, configureren en updaten van lokale servers en applicaties;
 • Informeren en instrueren van ICT gebruikers over de toepassingen en het gebruik van nieuw geïnstalleerde ICT-producten

Functie eisen

 • Een informatica opleiding; bij voorkeur MBO 4 dan wel HBO niveau, aangevuld met beheerervaring.
 • Recente kennis van of ervaring met enkele van de volgende producten: Microsoft Windows Servers 2012R2 of 2016R2, Citrix, VMWare, RES, Airwatch en/of Veeam.
 • Kennis van Office 365 en netwerkoplossingen als Cisco en/of Aruba en/of Fortinet geldt als pré!
 • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken.
 • Beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Beschikken over goede sociale vaardigheden.
 • Bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 50 KM van Rijswijk.


Aanbod

Een uitdagende en afwisselende functie bij een kerngezonde servicegerichte ICT-organisatie met focus op ICT beheer, die goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden centraal stelt. Een marktconform maandsalaris, afhankelijk van het kennis en ervaringsniveau. De beschikking over een leaseauto behoort – in overleg - tot de mogelijkheden, indien eveneens sprake is van voldoende senioriteit en externe inzet bij relaties. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, verzekering, opleidingsmogelijkheden i.c.m. een aantrekkelijke studiekostenregeling. 

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl Zij kan heel veel meer vertellen over Crystal ICT en de vacature.

LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.