Introductie

Werken binnen een dynamisch omgeving waar jij zorgt voor de continuïteit van ons netwerk, welke van groot belang is voor onze patiënten en het ziekenhuis. Is dat wat je wilt? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een bedrijf dat 24/7 werkt, op 3 hoofdlocaties en 4 buitenpoli’s. Meer dan 4200 mensen werken bij het Spaarne Gasthuis. Alles wat we doen, start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in patiëntenzorg.

De afdeling

Het team netwerkbeheer maakt onderdeel uit van de afdeling Informatie- en Zorg Technologie (IZT). De afdeling Informatie en Zorg Technologie (IZT) bestaat uit ca. 140 medewerkers van expertiseteams Infrastructuur, Medische Techniek, Functioneel Vernieuwing en Beheer (Zorg, Bedrijfsvoering en BI/Analytics) Support, Informatiemanagement en Portfoliomanagement. We werken middels een agile werkwijze waar Scrum en KanBan de boventoon voeren. 

Het team netwerkbeheer bestaat uit 3 beheerders en 2 adviseurs met elkaar zijn zij verantwoordelijk voor het beheer en advies van netwerken. De afdeling assisteert bij trajecten en wordt aangestuurd door de product owner Infrastructuur. Met elkaar zorgen wij ervoor dat er op een gastvrije, snelle en klantgerichte wijze service wordt verleend aan onze gebruikers. Continuïteit van de IZT-dienstverlening is van groot belang voor de zorg.

Onze afdeling heeft zichzelf grote doelen gesteld, zoals het verder positioneren en profileren van de afdeling binnen het ziekenhuis, het vergroten van de interne klanttevredenheid en het verkorten van doorlooptijden bij incidenten en meldingen. Onze afdeling is continue in ontwikkeling, we werken middels Agile/Scrum, er lopen grote vervangingstrajecten en er wordt een meerjarenplanning opgesteld en gerealiseerd.

Kortom: een functie met veel uitdagingen!

Functie

In de functie van netwerkbeheerder bieden wij jou de kans om aan de slag te gaan met uitdagende en complexe vraagstukken binnen een kritische en dynamische omgeving. Jij zorgt ervoor dat het netwerk altijd beschikbaar is zodat artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals altijd patiëntgegevens kunnen raadplegen en operatiekamers kunnen blijven draaien. Incidenten die worden aangevraagd worden door jou beheerd, wijzigingen worden doorgevoerd en je draait mee in grote trajecten.

Het is een afwisselende, boeiende en veelzijdige functie, waarin je ook een aantal dagen per maand bereikbaarheidsdiensten draait. Je bouwt de afdeling en de toekomst van IZT. Je levert daardoor een significant bijdrage aan alle Spaarne Gasthuis onderdelen waaraan IZT diensten verleent.

Functie eisen

Wie wij zoeken

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO informatica opleiding en hebt daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring als netwerkbeheerder;
 • Je hebt kennis en ervaring met Routing & Switching, WiFi, Firewalls en VoIP, Cisco, HPE Aruba en Dell Sonicwall producten. En daarnaast ITIL basiskennis (foundation);
 • Je streeft naar PDCA-toepassing en bent punctueel;
 • Je bent security minded – alles wat jij oplevert is secure by design;
 • Je hebt oog voor detail, bent resultaat gedreven, ziet altijd mogelijkheden en kansen;
 • Je bent een verbinder werkt nauwkeurig en beschikt over gedegen technische vaardigheden. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referentiecontrole maken deel uit van de selectieprocedure.Aanbod

Wat wij bieden 

Deze functie is ingedeeld in functiegroep 55 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 4.391,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van ervaring en opleiding.Wat bieden wij nog meer?

 • Je werkweek kan flexibel worden ingedeeld, zoals de mogelijkheid om 4x9 uur te werken of om minder uren te werken
 • Ook is thuiswerken mogelijk
 • Vakantietoeslag conform CAO (8,33%) 
 • Eindejaarsuitkering conform CAO (8,33%) 
 • Een inspirerende en professionele omgeving voor scholing, verdieping en verbreding, een plek om te groeien!
 • Een gezellige werksfeer binnen een team met veel diversiteit
 • Korting op verschillende verzekeringen
 • Fikse korting op een nieuwe fiets via FiscFree
 • Toegang tot onze introductie-app waardoor je snel kennis maakt met het ziekenhuis
 • Wij vinden jouw ontwikkeling en vitaliteit belangrijk, daarom kan je als medewerker gebruikmaken van ons portaal Ik & Spaarnegasthuis
 • Wij zijn prima bereikbaar; met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op je werk. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!
Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217, dit kan ook buiten kantoortijden of per email g.dasilva@lectio.nl 

Sluit deze vacature niet volledig aan maar spreekt het je wel aan om in een ziekenhuis te werken? Neem dan contact op stuur een bericht. Niet alle vacatures worden gepubliceerd en er zijn regelmatig ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. 

LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse opdrachtgevers in de Randstad en zijn gespecialiseerd in ICT vacatures in de zorg. 


Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.