Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
PDF, DOC, DOCX 8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Motivatie

Terug naar vacature details

 


Introductie

Werken binnen een dynamisch omgeving waar jij zorgt voor de continuïteit van ons netwerk, welke van groot belang is voor onze patiënten en het ziekenhuis. Is dat wat je wilt? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf met 3 hoofdlocaties en 4 buiten poli's waar meer dan 4200 mensen werken. Alles wat we doen start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in de patientenzorg. Topzorg leveren dat betekent samenwerken. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen. De zorg verandert en het is belangrijk dat we mee kunnen bewegen met de veranderende wensen, eisen en nieuwe technieken. Daarom blijven we leren en investeren in onze kennis en expertise. Per 22 maart 2015 zijn het Kennemer Gasthuis in Haarlem en het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp gefuseerd tot het Spaarne Gasthuis. Eind 2016 is het Spaarne Gasthuis door weekblad Elsevier uitgeroepen tot een van de beste ziekenhuizen van Nederland.

Functie

De afdeling

Het team netwerkbeheer maakt onderdeel uit van de afdeling Informatie- en Zorg Technologie (IZT). Deze afdeling is verantwoordelijk voor de informatie technologie binnen ons ziekenhuis. De afdeling IZT, met onder andere systeembeheerders, servicedesk medewerkers, werkplekbeheerders, functioneel applicatiebeheerders, technisch specialisten, informatiemanagement, BI-specialisten en projectleiders, bestaat uit 130 fte. Het team netwerkbeheer bestaat uit ongeveer 3 beheerders en 2 adviseurs met elkaar zijn zij verantwoordelijk voor het beheer en advies van netwerken. De afdeling assisteert bij projecten en wordt aangestuurd door de teamleider Infrastructuur. Met elkaar zorgen wij ervoor dat er op een gastvrije, snelle en klantgerichte wijze service wordt verleend aan onze gebruikers. Continuïteit van de IZT-dienstverlening is van groot belang voor de zorg. Onze afdeling heeft zichzelf grote doelen gesteld, zoals het verder positioneren en profileren van de afdeling binnen het ziekenhuis, het vergroten van de interne klanttevredenheid en het verkorten van doorlooptijden bij incidenten en meldingen. Onze afdeling is continue in ontwikkeling, we gaan steeds meer middels Agile/Scrum werken, er lopen grote vervangingstrajecten en er wordt een meerjarenplanning opgesteld en gerealiseerd. Kortom: een functie met veel uitdagingen!

Wat ga jij doen? 

In de functie van netwerkbeheerder bieden wij jou de kans om aan de slag te gaan met uitdagende projecten en complexe vraagstukken binnen een kritische en dynamische omgeving. Jij zorgt ervoor dat het netwerk altijd beschikbaar is zodat artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals altijd patiëntgegevens kunnen raadplegen en operatiekamers kunnen blijven draaien. Incidenten die worden aangevraagd worden door jou beheerd, wijzigingen worden doorgevoerd en je draait mee in grote projecten zoals: 

• Het vervangen van de core omgeving; 

• Het verder implementeren van de interne firewall, welke recent is opgeleverd; 

• Het vervangen van de proxy omgeving. 

Het is een afwisselende, boeiende en veelzijdige functie, waarin je ook een aantal weken per jaar bereikbaarheidsdiensten draait. Je bouwt de afdeling en de toekomst van IZT. Je levert daardoor een significant bijdrage leveren aan alle Spaarne Gasthuis onderdelen waaraan IZT diensten verleent. 

Functie eisen

Jouw profiel 

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring als netwerkbeheerder; 

• Je hebt kennis en ervaring met Routing & Switching, WiFi, Firewalls en VoIP, Cisco, HPE Aruba en Dell Sonicwall producten. En daarnaast ITIL basiskennis (foundation); 

• Je streeft naar PDCA-toepassing en bent punctueel; 

• Je bent security minded – alles wat jij oplevert is secure by design; 

• Je hebt oog voor detail, bent resultaat gedreven, ziet altijd mogelijkheden en kansen. 

• Je bent een verbinder werkt nauwkeurig en beschikt over gedegen technische vaardigheden. Aanbod

Het Spaarne Gasthuis is met zowel de auto (half uur vanuit Amsterdam) als met het OV (bus stopt voor de ingang) goed bereikbaar. Je kunt tegen een geringe vergoeding voor de deur parkeren.

Deze functie is ingedeeld in functiegroep 55 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 4.111,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring. 

Mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken en deels thuis werken is bespreekbaar 

Vakantietoeslag conform CAO (huidig: 8,33 %) 

Eindejaarsuitkering conform CAO 

Het dienstverband is voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar. Na deze periode is de intentie het dienstverband voor onbepaalde tijd voort te zetten. 

Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217, dit kan ook buiten kantoortijden. Of per email g.dasilva@lectio.nl

Naast deze vacature zijn er regelmatig andere ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. Spreekt het werken als ICT professional in een ziekenhuis je aan dan komen we graag met je in contact! 


Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.