Organisatie

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor en onderscheidt zich door een persoonlijke benadering van haar medewerkers en een informele werksfeer. Bij deze organisatie ben je geen nummer en er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en interesse gebieden van de medewerkers. De organisatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Functie

Wij zijn op zoek naar een vriendelijke, enthousiaste, representatieve secretaresse 


Takenpakket: 

  • correspondentie
  • agendabeheer
  • archivering
  • telefoon beantwoorden
  • postbehandeling

Functie eisen

Wij zoeken een kandidaat met ervaring met Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Je hebt je havo of vwo afgerond of een afgeronde MBO opleiding (niveau 4). Het is een pre als je een secretariele opleiding hebt afgerond. Je hebt enkele jaren ervaring als secretaresse. Uitstekende beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift. Je woont in Den Haag en je bent bij voorkeur op kort termijn beschikbaar.  


Aanbod

Je komt te werken in een leuk team op een lokatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, de tram stopt voor de deur. 


Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, stuur dan een bericht naar g.dasilva@lectio.nl 

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren. We ontvangen graag je reactie per email voorzien van CV, beschikbaarheid, salarisindicatie en korte motivatie!