Introductie

Ben jij de spil in onze financiële verslaggeving en administratieve organisatie? Sta jij open voor een pittige maar leuke uitdaging? Onze financiële administratie verzorgt namelijk niet één maar acht administraties van zorgorganisaties, onder andere CuraMare, Spijkenisse Medisch Centrum en Sjaloomzorg. Is je interesse gewerkt? Lees dan snel verder!

Organisatie

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden

Functie

Wat ga je doen?

Als senior medewerker rapportage en verantwoording voer je de regie en denk je in data. Je coördineert en bewaakt de complexe processen binnen de financiële verslaglegging van de jaarrekeningen en maandrapportages. Binnen jouw rol als rechterhand van het hoofd financiële administratie zorg jij ervoor dat de juiste informatie boven water komt. Dit doe je samen met de teams binnen de personeels- en salarisadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, zorgadministratie en planning & control. Je coacht waar nodig collega's om op een gestructureerde wijze data te analyseren, te vertalen naar informatie en conclusies te trekken. Je signaleert op welke punten er geoptimaliseerd kan worden en staat aan de start van verander- en/of verbeterprocessen. Je hebt nauw contact met de accountant en hebt de regie in het op- en aanleveren van documenten ten behoeve van de accountant. Kortom, een veelzijdige en brede functie waarin je jouw talenten goed kwijt kunt.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van bedrijfseconomie of accountancy.
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt overzicht, geduld en doorzettingsvermogen.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift en gaat het geven van een goede presentatie niet uit de weg.
  • Je kunt goed samenwerken met verschillende disciplines binnen de organisatie.
  • Je beschikt over geavanceerde kennis van Excel en BI-tools, ervaring met AFAS is een pré.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden en ontwikkelmogelijkheden.

De functie is ingedeeld in FWG 60, max 4798,-- gebaseerd op 36 uur plus een einde jaars uitkering. Overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 dit kan ook buiten kantoortijden of per email g.dasilva@lectio.nl 

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.