Introductie

Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie waarbij je te maken krijgt met een afwisselend takenpakket en veel kan leren? Dan is de vacature van ICT professional bij Crystal ICT een functie die je zeker in overweging moet nemen.

Organisatie

Wie is Crystal ICT?

Bij Crystal ICT zien wij elke dag opnieuw wat ICT kan betekenen in de zorg. Wij geloven dat betekenisvolle ICT medewerkers en cliënten kan helpen om te zijn wie ze willen zijn en te doen wat ze willen doen. Dat is waar onze 50 enthousiaste IT-professionals voor staan. Voor onze relaties in de zorg, bij goede doelen en commerciële organisaties nemen wij de regie over alles wat met ICT te maken heeft. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op goede zorg en dienstverlening. Vanuit oprechte betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geven wij betekenis aan ICT in organisaties.

Functie

Bij Crystal ICT werken we met vaste teams vanuit ons hoofdkantoor in Rijswijk en op locatie bij onze klanten. Om misverstanden te voorkomen, wij zijn geen detacheerder! Crystal ICT verzorgt het ICT beheer voor diverse klanten. Dit zijn voor een belangrijk deel grote zorginstellingen met 500 tot 3000 werkplekken waar we het beheer op locatie uitvoeren. Maar we hebben ook klanten die vanuit Rijswijk worden geserviced in combinatie met periodiek systeembeheer. We werken met bewezen en gangbare technologieën. Je kan hierbij onder meer denken aan Microsoft Azure, Office 365, VMware, Citrix, RES. Naast beheer voeren we ook projecten uit het op gebied van networking & connectivity.

Om onze groei te faciliteren en ons team verder te versterken zijn we op dit moment op zoek naar enthousiaste collega’s die het leuk vinden om onze klanten te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld in de combinatiefunctie in Schiedam waarbij je te maken krijgt met werkzaamheden op de servicedesk, werkplekbeheer en ondersteunende taken voor systeembeheer zoals het installeren en configureren van lokale servers en applicaties. Of in Rijswijk waarbij je de werkzaamheden op de servicedesk kan combineren met remote systeembeheer.


Functie eisen

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde ICT-opleiding; bij voorkeur MBO niv 4.
  • Kennis en ervaring met ondersteuning van medewerkers in een Office365 en/of Citrix omgeving.
  • Ervaring met enkele van de volgende producten: Microsoft Windows Servers 2012 / 2016, Office 365, Citrix, VMWare, RES/ Ivanti, Veeam, Airwatch en Topdesk.
  • Een B-rijbewijs of de wens om deze te behalen, dit kan ook via Crystal ICT!
  • Goede mondelinge en sociale vaardigheden
  • Hoge mate van zelfstandigheid
  • Plezier in het werken in teamverband

Waarom wij jou willen?

Omdat jij een geboren klantvriendelijke troubleshooter bent en altijd je uiterste best doet om met een concreet antwoord of oplossing te komen.

Met jouw passie voor het ICT-vak breng jij samen met je collega’s onze dienstverlening naar een ongekend niveau. Omdat jij de humorvolle, sociale en professionele collega uit de omgeving Den Haag of Rotterdam bent die de collega’s van Crystal ICT en onze klanten altijd gemist hebben zonder dat ze het wisten.

Aanbod


Werken bij Crystal ICT is enerzijds werken aan het bouwen van innovatieve oplossingen voor tevreden klanten en anderzijds werken aan je eigen carrière ontwikkeling. Door de werkervaring die je al hebt, verder in uitdagende projecten opdoet en het behalen van certificaten, gaan wij je helpen je verder te ontwikkelen. Samen met de andere collega’s van Crystal ICT neem je deel aan projecten of draag je bij aan het beheer bij verschillende klanten. Projecten of beheeromgevingen waar je je huidige kennis in de praktijk kunt brengen en je van grote toegevoegde waarde wordt voor onze klanten. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af, wat borg staat voor je voortdurende verdere ontwikkeling. Het behalen van je rijbewijs behoort ook tot de mogelijkheden!

We bieden je een goed salaris en een prima pensioenregeling omdat je waardevol voor ons bent! Omdat wij weten dat je ook nog een leven buiten Crystal ICT hebt, zorgen wij voor een goede werk-privé balans en werk je niet structureel over. Onze personeelsvereniging trakteert jou en je gezin op een jaarlijks bedrijfsweekend weg en een mooi eindejaarsfeest. Kortom: Een plek tussen de beste IT-professionals binnen een jonge dynamische organisatie waar ruimte is voor aandacht voor elkaar, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling!

Waarom jij voor ons kiest?

Bij Crystal ICT krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en hebben wij échte aandacht voor elkaar, voor klanten en voor onze collega’s. Bij ons kun je jezelf zijn, wat voor karakter en eigenschappen je ook hebt. Wij maken samen plezier, maar slaan ook een arm om je heen als het even niet zo lekker gaat.Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl Zij kan heel veel meer vertellen over Crystal ICT en de vacature.

LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Waarom wij voor jou moeten kiezen?

Ben jij die ICT professional die wij niet kunnen laten lopen? Stuur dan je sollicitatie naar Gloria da Silva via onderstaande link. 

Maar je kan natuurlijk ook even bellen zodat we je nog wat meer kunnen vertellen over Crystal ICT en onze vacatures. Je kan hiervoor ook terecht bij Gloria via 06-15074217. Dit kan ook buiten kantoortijden.