Introductie

Spreekt het je aan om in een internationale organisatie te werken, dan is deze vacature interessant voor je! 

Organisatie

Voor een internationale organisatie in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Support Engineer met relevante werkervaring en uitstekende beheersing van de nederlandse en engels taal.  

Functie

Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van de helpdesk telefoon en het beantwoorden van vragen die per mail worden gesteld. Je zorgt voor een goede registratie van alle calls. En je biedt ondersteuning aan de helpdesk coordinator en de network en system engineers, je installeert bijvoorbeeld PC's op de werkplakken. Naast de ICT werkzaamheden verricht je tevens een aantal administratieve werkzaamheden voor de afdeling. Denk hierbij aan het aanmaken van inkooporders, het bijhouden van de databbase van de geinstalleerde PC's. Beheer van de mobiele telefoons enz. Functie eisen

  • MBO Informatica niveau 4 of hoger 
  • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie 
  • Uitstekende beheersing zowel mondeling als schriftelijk van de nederlandse en engelse taal 
  • Ervaring met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden 
  • Woonachtig in de regio


Aanbod

Vaste baan in een prettige werkomgeving met veel internationale collega's. De lokatie is uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. 

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl LECTIO Recruitment is opgericht in 2001. Wij bemiddelen ICT professionals naar vaste en tijdelijke banen bij diverse interessante opdrachtgevers in de Randstad. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd, van klein tot groot, van ICT organisatie tot (semi) overheid instanties. Met het merendeel van onze klanten doen wij al vele jaren zaken. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van hun wensen en de ontwikkelingen. Onze werkwijze is open en persoonlijk. Omdat wij de ICT markt goed kennen in combinatie met ons sterk regionale netwerk kunnen wij je uitstekend adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Kortom wij ontvangen graag je CV en informeren je graag verder.

Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren. Wij ontvangen graag je CV met korte motivatie en vermelding van je beschikbaarheid en salarisindicatie.