Introductie

Spreekt het je aan om je te ontwikkelen tot technisch commercieel Accountmanager van teleQ, een cloud oplossing die de wachtrijen van inkomende telefonie in onder meer de gezondheidszorg beheersbaar maakt. Ben je op zoek naar een afwisselende functie waarin je adviseert, presenteert, implementeert, traint en meedenkt in de verdere ontwikkeling van onze oplossing? Dan komen we graag met je in contact! 

Organisatie

Over Aurora TeleQ

Weet jij hoe het is om tergend lang te wachten aan de telefoon voordat je iemand te spreken krijgt? Mooi! Dan weet jij precies wat de klanten van onze (potentiële) klanten ervaren. Bij Aurora Innovation doen we er alles aan om de frustraties aan beide kanten van de telefoonlijn op te lossen. Dat doen we met slimme software, zoals Aurora teleQ. Een cloudoplossing die de inkomende stroom telefoontjes beheersbaar maakt en zorgt dat niemand meer hoeft te wachten aan de telefoon. Bij Aurora Innovation zetten wij in op het vergroten van de toegang tot zorgdiensten en het creëren van goed functionerende werkomgevingen voor professionals in de gezondheidszorg. Aurora teleQ brengt zorgprofessionals en mensen die zorg nodig hebben samen – op een moment dat beiden uitkomt, en via de meest geschikte communicatiemiddelen – wat resulteert in een betere ervaring voor patiënten en een soepeler proces voor zorgprofessionals.

Aurora Innovation is opgericht in 2005 in het Zweedse Uppsala en actief in Zweden, Finland, Portugal en Spanje. Sinds 2013 lossen we ook in Nederland telefonische wachtrijen op. Inmiddels bedient Aurora Innovation meer dan 6.000 gebruikers door heel Europa. We zijn vooral sterk aanwezig in de zorgsector en zien dat onze communicatie-oplossingen ook verlichting bieden bij uiteenlopende grote en kleine organisaties. Inmiddels maken een groot aantal ziekenhuizen, gezondheidscentra, huisartsen- en tandartspraktijken, apotheken en andere organisaties in de gezondheidszorg en daarbuiten gebruik van ons prachtige product.

Bij Aurora Innovation werk je in een hecht team dat zich vol bevlogenheid en betrokkenheid inzet om onze klanten blij te maken. Er wordt daarom veel waarde gehecht aan een goede fit in de organisatie. Je komt te werken in een leuke, open werkomgeving in een mooi nieuw kantoor in Rijswijk waarbij de vrijdagmiddagborrel (frisdrank) om de werkweek goed af te sluiten niet ontbreekt. Wij geloven in de innerlijke drive van onze medewerkers en maken zelf altijd het beste van de kansen die op ons pad komen. Dat gunnen we jou ook. Daarom krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen bij Aurora Innovation. We bieden daarom een uitdagende positie waarbij je echt een bijdrage kunt leveren aan het ontwikkelen en uitbouwen van Aurora teleQ in Nederland.

Functie

We zijn op zoek naar een technisch commercieel accountmanager die de taal van onze klanten spreekt. Onze klanten zijn organisaties die te maken hebben met belpieken en daardoor lange wachtrijen. Vaak zijn het zorginstellingen, maar ook verzekeraars en andere organisaties die baat hebben bij onze oplossingen. We zijn gestart met het opzetten van een partnerkanaal waar soms technische ondersteuning en training nodig is. 

Je hebt een positieve houding en bent resultaatgericht. Je vindt het leuk om prospects te benaderen en te informeren over TeleQ en waar nodig de accountmanagers op technisch vlak te ondersteunen en technisch inhoudelijke presentaties te geven.

Je hebt bij voorkeur ervaring met het verzorgen van implementaties, het geven van gebruikerstrainingen en het beantwoorden van technische vragen in een ICT / Telecom omgeving. Je hebt ervaring met - of vindt het leuk om mee te denken over - de verdere inrichting van het support proces richting de toekomst rekening houdend met onze sterke groei en aanhakend op het hoofdkantoor in Zweden.

Verder ben je analytisch, servicegericht en je hebt een aanpak en uitstraling die past bij onze klanten in met name de gezondheidszorg. En natuurlijk ben je een echte teamplayer en gezellige collega.

Functie eisen

Wat neem je verder mee: 

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een technisch georiënteerde opleiding
  • Enthousiasme om alle werkzaamheden van advies tot en met oplevering en nazorg aan te pakken
  • Ervaring op technisch of commercieel vlak op het gebied van ICT, Telecom en/of SaaS oplossingen
  • Ervaring met het verrichten van implementaties van ICT en/of Telecom oplossingen 
  • Kennis of affiniteit op het gebied van netwerken en datacommunicatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal
  • Kennis en ervaring (met de inrichting) van support processen 
  • Rijbewijs

Aanbod

Een uitstekend vast salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, bedrijfsauto, laptop en telefoon. Ons kantoor is in Rijswijk, een prettige nieuwe werkomgeving met veel faciliteiten waaronder fitnessmogelijkheden. Het kantoor ligt vlak bij de snelweg en heeft een grote parkeergarage onder het pand. Deze functie biedt je veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en mee te groeien in de organisatie.


Inlichtingen

Aurora Innovation heeft de werving- en selectie uitbesteed aan LECTIO Recruitment. 

Gloria da Silva is het aanspreekpunt voor deze vacature en voert de eerste gesprekken met de kandidaten. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gloria da Silva op tel: 0615074217, dit kan ook buiten kantoortijden. Of via de mail g.dasilva@lectio.nl


Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, dan ontvangen wij graag je CV via onderstaande link.