Introductie

Zoek jij een functie waarin je je verder kunt ontwikkelen? Een functie waarin jij de ambassadeursrol van ICT mag vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Het Spaarne Gasthuis is een modern en dynamisch ziekenhuis. Een 24-uurs bedrijf met 3 hoofdlocaties en 4 buiten poli's waar meer dan 4200 mensen werken. Alles wat we doen start met de wil om samen de best mogelijke zorg te leveren. We zijn een topklinisch ziekenhuis en bevinden ons in de voorhoede als het gaat om kwaliteit in de patientenzorg. Topzorg leveren dat betekent samenwerken. Zowel binnen als buiten het ziekenhuis delen we onze kennis en helpen en stimuleren we elkaar om het elke dag weer beter te doen. De zorg verandert en het is belangrijk dat we mee kunnen bewegen met de veranderende wensen, eisen en nieuwe technieken. Daarom blijven we leren en investeren in onze kennis en expertise. Per 22 maart 2015 zijn het Kennemer Gasthuis in Haarlem en het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp gefuseerd tot het Spaarne Gasthuis. Eind 2016 is het Spaarne Gasthuis door weekblad Elsevier uitgeroepen tot een van de beste ziekenhuizen van Nederland.

Functie

De afdeling

Het team IZT Support is onderdeel van de afdeling Informatie- en Zorg Technologie (IZT) welke verantwoordelijk is voor de Informatie Technologie binnen het ziekenhuis. De afdeling IZT bestaat uit ruim 130 fte waaronder functioneel applicatiebeheerders, technisch beheerders, technisch specialisten, informatiemanagement en projectleiders. Bij het team IZT Support werken ongeveer 18 personen en wordt aangestuurd door het hoofd support. Met elkaar zorgen wij ervoor dat er op een gastvrije, snelle en klantgerichte wijze service wordt verleend aan onze gebruikers zodat de zorg in ons ziekenhuis optimaal kan plaatsvinden, continuïteit van de IZT-dienstverlening is van groot belang voor de zorg. Onze afdeling heeft zichzelf grote doelen gesteld, zoals het verder positioneren en profileren van de afdeling binnen het ziekenhuis, het vergroten van de interne klant tevredenheid en het verkorten van de doorlooptijd van incidenten en meldingen. Kortom uitdagingen genoeg!

De functie

Als werkplekbeheerder ben je de ogen en oren van de afdeling IZT.

Jij bent degene die persoonlijk in contact staat met de interne klanten en daarmee een belangrijk aanspreekpunt. Daarbij ben je een spin in het web wat betreft IZT dienstverlening richting de eindgebruiker. In deze functie los je de problemen op als het gaat om software, applicaties, hardware en andere randapparatuur op alle locaties van het Spaarne Gasthuis. Je zorgt voor een optimale registratie in de systemen en schakelt met de eindgebruikers over de status bij incidenten/tickets en calamiteiten. Als er hulp nodig is van een ander IZT-onderdeel, ben jij degene die de melding aanvult en doorzet naar de juiste collega of afdeling. Ook ben je verantwoordelijk voor de installatie van IT-apparatuur, zoals pc's, laptops, printers en applicaties. Je neemt deel aan projectgroepen ten aanzien van vervangingen en / of uitbreiding van de hard- en software. Jij weet als geen ander hoe de apparatuur in elkaar zit en hoe deze functioneert. 

De werkzaamheden:

 • Het aannemen, analyseren, opvolgen en bijwerken van incidenten, (aan)vragen en serviceverzoeken van interne eindgebruikers aangaande de IZT dienstverlening
 • Het oplossen van problemen en vaststellen van prioriteiten
 • Het aanvullen en up to date houden van de CMDB
 • Het bieden van zowel remote als on-site ondersteuning
 • Het ondersteunen van interne eindgebruikers m.b.t. applicaties en gebruik van hardware
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan de optimalisatie van de IT infrastructuur en communicatielijnen
 • Het inschakelen van collega IT specialisten of externe partijen (o.a. leveranciers).

Kortom een veelzijdige en afwisselende functie!


Functie eisen

Wie wij zoeken

 • Je bent in het bezit van het diploma systeembeheerder niveau 4 of een vergelijkbaar MBO-diploma. En daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring als werkplekbeheerder. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Ook ben je in staat Engelse handleidingen te lezen.
 • Verder heb je ervaring met/ben je in bezit van:
 • ITIL foundation v3 of 4 certificering
 • Basis networking / IP kennis (ivm patchen van switches)
 • Basiskennis software distributie (SCCM/Remote App, App-V, IGEL en Imprivata)
 • Kennis of ervaring in de zorg
 • Kennis van koppelingen met (medische) apparatuur

Aangezien je dagelijks persoonlijk in contact staat met je interne klanten is het vanzelfsprekend dat je op een klantvriendelijke en professionele manier kunt communiceren. Je wilt altijd de beste service verlenen en doet graag net even meer dan van je verwacht wordt. Je gaat altijd voor lange termijn oplossingen. Daarnaast ben je analytisch en in staat om incidenten duidelijk te verwoorden richting je ICT-collega'

Aanbod

De vaste werklocatie is Hoofddorp. Veel collega’s komen met de fiets naar het werk en het Spaarne Gasthuis is ook met zowel de auto (half uur vanuit Amsterdam), als met het OV (bus stopt voor de ingang) prima bereikbaar. Je kunt tegen een geringe vergoeding voor de deur parkeren.

Deze functie is ingedeeld in functiegroep 45(CAO ziekenhuizen) dit is afhankelijk van je werkervaring. Dit houdt in maximaal € 3.322,- bruto per maand op fulltime basis voor een 36-urige werkweek.

Wat bieden wij jou nog meer:

• Een contract van 6 maanden

• Het is bij ons mogelijk om 4 x 9 uur te werken.

• Werktijden zijn in overleg;

• Eindejaarsuitkering van 8.33%;

• Vakantiegeld 8.33%;

• Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

• Een baan bij één van de grootste werkgevers in de regio


Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure

Inlichtingen

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Gloria da Silva, op telefoonnummer 06-15074217 of per email g.dasilva@lectio.nl

Naast deze vacature zijn er regelmatig andere ICT vacatures bij het Spaarne Gasthuis. Spreekt het werken als ICT professional in een ziekenhuis je aan dan komen we graag met je in contact! 


Sollicitatie

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren, gebruik dan onderstaande link om te solliciteren.