Je werk speelt een belangrijke rol in je leven. De keuze voor een nieuwe baan maak je weloverwogen.  Als je kiest voor LECTIO Recruitment, weet je zeker dat je een deskundige partner tot je beschikking hebt, die je adviseert en begeleidt bij het hele proces. Misschien heb je het prima naar je zin in je huidige werk en overweeg je alleen een overstap als die aan bepaalde eisen voldoet. Dit kan zijn op het gebied van arbeidsvoorwaarden, misschien wil je een stap maken qua salaris of een auto van de zaak. Maar een werkgever waar je 4 x 9 kan werken kan ook heel aantrekkelijk zijn, of een baan dicht bij huis, de mogelijkheid om een dag thuis te werken. Maak je wensen aan ons bekend en wij benaderen je alleen als we een functie binnen krijgen hier aan voldoet!

Ons netwerk

Voor ons netwerk van vaste opdrachtgevers bemiddelen we voor interessante vacatures en projecten.  Daarom zijn we altijd op zoek naar medior en senior beheerders, consultants, projectmanagers, applicatiebeheerders, java ontwikkelaars enz.

Klik hier voor onze openstaande vacatures en uiteraard kan je ook een jobalert aanmaken.

Intakegesprek

Bij het intakegesprek vertellen we direct wat je van ons kunt verwachten. We adviseren over de mogelijkheden, ook qua arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je al een tijd niet meer gesolliciteerd: we helpen bij het opstellen van een cv en geven sollicitatietips. Het zoeken op jobboards is een tijdrovende bezigheid: vertel ons waar je naar op zoek bent en wij doen het werk voor je!

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe vacatures en tijdelijke opdrachten? Abonneer je op onze Job Alert.

Direct Inschrijven

LECTIO krijgt regelmatig nieuwe vacatures binnen dus schrijf je in

Direct Inschrijven

Download je CV en vertel ons waar je naar op zoek zodat we je gericht kunnen benaderen!

Vacatures

Bekijk hier de actuele vacatures!

Direct Inschrijven

Bekijk hier de vacatures!