Werving & selectie bij LECTIO betekent kiezen voor de juiste werknemer op de juiste plaats, op no cure no pay-basis, mét garantie.
Bij werving & selectie draait alles om de perfecte match. Daarom willen we alles weten over de kandidaat. Over zijn of haar competenties en over wensen en doelstellingen, óók op de langere termijn. Maar uiteraard hebben wij ook zoveel mogelijk informatie nodig van onze opdrachtgever.

Kennismaking
We willen graag persoonlijk kennismaken met u en uw organisatie, zodat we ons werk nóg beter kunnen doen. Wij praten graag met de direct leidinggevende van de desbetreffende afdeling zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen van de vacature en het gewenste profiel. En tenminste zo belangrijk, dat we de kandidaat ook een goed beeld kunnen geven van de functie, de organisatie en de afdeling. Wat maakt het werken bij uw organisatie prettig, zijn er doorgroeimogelijkheden, wat is de cultuur? Allemaal zaken die een belangrijke rol spelen in de keuze van de kandidaat en opdrachtgever waarbij LECTIO dit keuze proces zorgvuldig begeleidt!

Specialisten
Ons netwerk bestaat uit specialisten binnen onder meer de volgende vakgebieden:

  • Systeem- en netwerkbeheer: Microsoft, Citrix, VM Ware, Linux, Cisco
  • Consultants, project managers, applicatiebeheerders, functioneel beheerders, supportmedewerkers enz.
  • Ontwikkelaars: Java, Oracle, Sharepoint, Linux, .net, C#, PHP
  • DBA’s: Oracle, SQl
  • Financieel personeel, controllers, salarisadministrateurs, administrateurs, credit managers, incassomedewerkers, financieel medewerkers
  • Secretariele ondersteuning; ervaren directie secretaresses, office managers, allround ondersteuning
  • HR, Marketing en Sales

Voor nieuwe opdrachtgevers hebben wij een speciale kennismakingsaanbieding, we vertellen u er graag meer over.